CSAPATÉPÍTÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS HATÉKONYSÁGÁÉRT

CSAPATÉPÍTÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS HATÉKONYSÁGÁÉRT

Céges csapatépítő tréning Képzés nyilvántartási szám: E-0011859/2018/D007

Képzési idő: 20 óra; 2 nap

Elmélet: 4 óra; Gyakorlati órák száma: 16 óra

Létszám: minimum 8 fő, maximum: 16 fő

Miben segít ez a tréning?

  • A résztvevők a közösen átélt élmények közben jobban megismerik önmagukat és egymást. Bizalom és önbizalom születik.
  • Javul a munkahelyi légkör, hatékonyabb lesz az együttműködés.
  • Jobban megértik és meghallgatják egymást a kollégák.
  • Erősíti az együtt gondolkodás, problémamegoldás és kreativitás csapat szintű alkalmazását.

Célja:

A csapatmunka és az összetartozás minden szervezet ereje és szíve. Ennek az erőnek a hatékonyság növelése és szinten tartása a tréning célja. Elősegíti a szervezeti kultúra kibontakoztatását és az egyén céljainak megtalálását a szervezeten belül.

A csapatmunka, az összetartozás érzésének megerősítése által fejleszteni a versenyképes együttműködést, a csoport együttműködést. Megtanulni a csoport konfliktusok feloldásának módját. Célja továbbá, hogy a résztvevők megismerjék és fejlesszék saját egyéni gyakorlati készségeiket, amelyek elősegítik a csapatban megvalósuló együttműködést és munkamegosztást.

Fejleszti:

az egyének csoportban való működését, az együttműködést. Gyakorlati készségfejlesztés során elmélyíti az önismeretet, ezáltal javul a kommunikáció hatékonysága. Kibővíti és tudatosítja a csoporton belüli munkamegosztás feltételeire vonatkozó ismereteket. Javul a csoporton belüli és csoporton kívüli, más csoportokkal való kommunikáció.

Megmutatja a stresszkezelés fontosságát, azonosítja a stressz tüneteket és a konfliktus helyzeteket. Ezáltal javítja a problémamegoldási készséget, önbizalmat és bizalmat épít. Fejleszti a konfliktusmegértési és konfliktuskezelési ismereteket, készségeket. A csoport szerepek megismerésével erősíti a csoport kooperációt. Fejleszti a csapaton belüli társas készségeket: összetartozás, azonos a-ha élmények, támogatás, pozitív visszacsatolás.

csapatepit03-photo by-tim-marshall-unsplash