TRÉNING

Fontos, hogy megértsünk másokat, mi több mi is ki tudjuk fejezni saját gondolatainkat, álláspontunkat.

Kommunikációs tréningek

Fontos, hogy megértsünk másokat, mi több, mi is ki tudjuk fejezni saját gondolatainkat, álláspontunkat. Tisztán és érthetően, együttműködésre késztetve, empátiával, s közben határozottan képviselve saját érdekeinket. Mindezt úgy, hogy ne sértsünk meg másokat, hogy magabiztosságunk bizalmat keltsen, s hitelesek legyünk.

Nemzetközi kutatások szerint sikereink nagyrészt, több mint 80%-ban a kommunikációnktól függnek. Érdemes tehát fejleszteni, csiszolni ezt a képességünket. Ebben segít az asszertív kommunikáció elsajátítása, vagyis megtanuljuk erőszakmentesen képviselni saját magunkat.

Minden tevékenységünk alapja a kommunikáció, egész életünk erről szól.

Képzéseim célja az egyéni képességek, az elméleti és gyakorlati tudás egyidejű fejlesztése. Az egyén vezetővé válásának első lépése, személyes életének megváltozása, régi már nem szolgáló szokások, attitűdök megváltoztatása, új, jó szokások kialakítása. A vezetőképzés nem egy sablonos kész „munka-csomag”, mindig az adott csoportra, élethelyzetre, cégre, tervezett és szabott, nagyon gyakorlatias, együtt gondolkodásra és a megoldások megtalálására ösztönző tréning.

A team coaching módszerével és konkrét feladatok, példák, helyzetek feldolgozásával, vizualizációval, kreativitással stresszkezeléssel megtűzdelt átélt folyamat. Ezáltal a hatékonysága erősebb, a gyakorlati megoldások gyorsabban beépülnek a résztvevők mindennapjaiba.

A tréning kialakítását a megrendelővel közös együttgondolkodás, terület és célmeghatározás, majd a résztvevőknek kiküldött kérdőív előzi meg. Ezek együttesen alakítják ki a munkamenetet.

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK

  • vezetőképzés
  • tiszta kommunikáció, asszertivitás
  • stresszkezelés
  • konfliktuskezelés
  • személyes hatékonyság
  • válságkezelés
  • sikerkód