WELLBEING KÉPZÉSEK ÉS MEGOLDÁSOK

Wellbeing képzések, megoldások

A wellbeing vagyis a jóllét, az egyén és az őt körülvevő közösség egészének kiegyensúlyozottságát, boldogságát, egészségét fejezi ki. Egy-egy ember jólléte, kiteljesedése, fizikai és lelki, mentális állapota meghatározza a vállalatának, közösségének jóllétét, ezáltal hat az összes folyamatára: hatékonyság, elkötelezettség, biztonság, együttműködés.

Komplex programunk megalapozza a jóllét négy alappillérét: a szellemi egyensúlyt, a testi egészséget, a lelki és a környezeti harmóniát, felerősíti az örömteli megéléseket, felszabadultságot mindeközben bizalmat teremt és stabilizál.

A wellbeing program több mint erőforrás, az egyéni erőforrások komplex kibontására és megélésére fókuszál. Az ember Érték, a megélt belső értékek teremtik meg a külső eredményeket. Az emberek pozitívabban kapcsolódnak egymáshoz, támogató közösségek egészségesebb környezet születik általa.

Vállalati wellbeing programunk a ZenZone. Ha HR vezetőként, cégtulajdonosként szeretnél hatékony, együttműködő, kreatív csapatot, kevesebb fluktuációt és magasabb lojalitást, vagyis kiegyensúlyozott és elégedett munkatársakat, akkor nézd meg a ZenZone Vállalati Wellbeing programját. 

KÉPZÉSEIM:

  • TÁMOGATÓ KÖR, önismereti csoport
  • Az vagyok, aki lehetnék? Tiszta kommunikáció
  • Érzelmi változás kezelés
  • Konfliktuskezelés, önképviselet
  • Stressz management

Wellbeing fókuszú képzéseimen olyan technikákat tanulhatsz meg, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy igazán szívből, könnyedebben éld az életedet. Mélyrehatóan megérted, hogy a testi-lelki-szellemi megéléseid milyen módon hátráltatják, vagy támogatják az életedet.

Ráláthatsz önmagadra, szükségleteidre, szokásaidra, mélyreható önismeretre tehetsz szert. Minden változás kulcsa saját maguknál van, hiszen minden egyes változás önmagukkal kezdődik.

Kis szokások beiktatásával indulnak el igazán az átalakulások. A testi-lelki folyamataink megértése és a lehető legjobbá tétele elvezet bennünket egy minőségibb életmódhoz, ami kihat a közösségre és az egész világunkra.

Tréning képek