NŐK A MODERNITÁSBAN: MUNKA ÉS MAGÁNÉLET ÖSSZHANGJA

NŐK A MODERNITÁSBAN: MUNKA ÉS MAGÁNÉLET ÖSSZHANGJA

Élmény alapú önismereti céges tréning. Képzés nyilvántartási szám: E-0011859/2018/D005

Képzési idő: 10 óra; 1 nap

Elmélet: 4 óra;

Gyakorlati órák száma: 6 óra

Létszám: minimum 6 fő, maximum: 16 fő

Miben segít ez a tréning?

  • A munkatársak megtanulják egymáshoz hangolni a munka és a magánélet fontosságait.
  • Önismeretet szereznek, feltérképezik saját testi-lelki folyamataikat.
  • Jobban megértik azonosságaikat és különbségeiket.
  • Megtanulhatnak harmóniát és egyensúlyt teremteni életükben.
  • Növeli a személyes eredményességet és tudatosítja az örömforrásokat, amik motivációt adnak a hétköznapokban.

Célja:

A résztvevők megtanulják az egyensúlyteremtést, a munka és a magánélet érdekeinek, az adott életszakasz elsőségeinek, fontosságainak feltérképezését, megértését és összehangolását.

Önismeret fejlesztés: ez a képzés gyakorlatok során tudatosítja a saját képességeket, erősségeket, fejlesztésekre lehetőséget adó területeket. Ezáltal fejleszti az objektív helyzetelemzést és a saját döntési mechanizmusokat.  Saját képességekre és készségekre épített hatékony kommunikációs technikák elsajátítása és alkalmazása áll a fókuszban.

A tudatos önismeret segítség a munkahelyi kommunikációs nehézségek, előítéletek, konfliktus helyzetek leküzdésében. Fontos cél a stresszkezelés megismerése: Ha az egyik terület nem működik, az a másikon is érezteti hatását. Stresszhelyzetek tudatosítása és megküzdési stratégiák alkalmazása. A résztvevők pozitív mintákkal tudjanak viszonyulni megoldásra váró feladatukhoz, erősödjék önbecsülésük, találjanak örömet és kihívást munkájukban.

Fejleszti:

az önismeretet, tudatosítja és fejleszti a különböző személyközi kapcsolatokban használható készségeket, magabiztosságot ad, segít a helyes énkép kialakításban, empátiát és érzelmi intelligenciát épít. Segít kiépíteni az egyéni képességet az öngondoskodásra és prevencióra: pihenés, regenerálódás, családi élet= hatékony munkavégzés

nok a modernitasban01-photo by-rawpixel-unsplash