TEREMTÉS BŐSÉG TÁBOR

Válság vagy lehetőség? Te teremted!

2022. szeptember 25 – október 2.
(7 éjszaka, vasárnap-vasárnap)

Helyszín: Sutivan, Brac, Horvátország

Szeretnéd, hogy vágyaid, álmaid, sőt a terveid szerint alakuljon az életed? Arra vágysz, hogy a lehető legjobban menjenek a dolgaid és Te is remekül érezd magadat?

Lehetséges ez? Elhiszed, hogy lehetséges? Akkor is lehetséges, ha a világban káosz és rémület uralkodik? Ha csupa negatív és beszűkítő kommunikáció vesz körül?

Ha a válaszod, vagy a vágyott válaszod igen, akkor itt a helyed, a tudatos teremtés táborában, ahol a válságot lehetőséggé formáljuk, és tudatos figyelemmel éljük a jelen pillanatot.

Jelentkezni a programnak otthont adó Vegatábor oldalán tudsz.

Indítsunk el együtt pozitív változást a világban! Ehhez csupán az kell, hogy megvizsgálva a saját mikrovilágodat, belülről, önmagaddal kezd a változást. Legyél a saját világod tudatos teremtője! Legyél a változás Te magad!

Izgalmas és kreatív táborunkban megismerjük a teremtő erőt és tudatosítjuk jelenlétét. Megtanuljuk hétköznapi kezelését, alkalmazását. Mindezt örömmel, szeretettel, egyéni és páros gyakorlatokkal, meditációkkal, théta tudatban tesszük. Mindennap mozgunk, kipróbáljuk az erdőfürdő felemelő élményét, élvezzük a tenger csodás erejét és az utószezon szárnyakat adó nyugalmát.

Gyere velünk, találkozzunk az élet naposabb oldalán!

Jelentkezni a programnak otthont adó Vegatábor oldalán tudsz.

Táborunk helyszíne Brac szigete,

az Adriai tenger egyik csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A tábor tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon vagy a közeli erdőben, de kirándulásra is számos lehetőség nyílik. Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.

Jelentkezni a programnak otthont adó Vegatábor oldalán tudsz.

Önfejlesztő táborunk vezetője: Zámbó Márta spirit coach,

aki kommunikációs szakemberként több mint tíz éven át a versenyszférában dolgozott vezetőként, személyi tanácsadóként. A sokéves szervezeti kommunikációs tapasztalat fordította az egyéni belső folyamatok feltérképezése felé. Megtanult számos alternatív módszert, mely a testi lelki jól-lét kiteljesítését segíti elő. Jelenleg théta tudatú spirit coachként és tanácsadóként egyéni és csoportos fogalakozásokat vezet a kommunikáció, az önismeret és az önmegvalósítás területén.

Jelentkezni a programnak otthont adó Vegatábor oldalán tudsz.

A tábor részvételi díja: 490 EUR/ fő

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus étkezést (büféreggeli, háromfogásos ebéd és vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Tartalmazza a tréning díját és egy masszázst vagy testkezelést. Nem tartalmazza az utazás költségét és a fakultatív kirándulások díjait. A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.
Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért  Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked. Dóri a programnak otthont adó Vegatábor főszervezője, a jelentkezés az ő oldalukon történik.

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:

Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 200 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tréning programját és 10 éven felüli gyermekek 370 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat (tréning, masszázs). Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!